40 33 22 00

Poweroffice regnskapsfører

Fremmegård Regnskap er Poweroffice GO Partner, og kan enkelt bistå alle typer bedrifter som bruker Poweroffice GO.

PowerOffice Go

Tilgjengelig

Våre kunder kan enkelt kommunisere med oss på e-post eller telefon eller videomøte. 

Pålitelig

Vi sørger for at du er oppdatert på alle frister. Rapporteringen gjøres til avtalt tid.

Kompetent

Hos oss møter du et fagmiljø med høy utdanning og som er faglig oppdatert.

regnskap norge

Godkjent regnskapsfører

Fremmegård Regnskap er et godkjent regnskapsførerselskap. Virksomheten ble etablert i 2004. Vi har kunder i mange bransjer og har bred erfaring med å hjelpe små og mellomstore bedrifter og organisasjoner.

 

Kontakt

regnskap@fremmegard.no

Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen

Mandag - Fredag : kl 8 - 16

Spørsmål og svar

Hva er Poweroffice?

Norskutviklet nettbasert regnskapssystem med fokus på brukervennlige løsninger med gode mulighet for å koble til applikasjoner

Hva koster Poweroffice?

På nettsidene til Poweroffice finner du oppdaterte priser. Du betaler for de funksjonene du bruker pluss transaksjonskostnader. Du kan ha så mange brukere du ønsker. Pris fra kr 250 pr mnd.

Hvorfor bruke Poweroffice?

Vi opplever at systemet er enkelt å lære, effektivt å sette opp. Prisen er fornuftig og funksjonalitet tilpasset små og mellomstore bedrifter. Systemet gir godt grunnlag for samarbeid mellom kunde og regnskapsfører.

Kan jeg bruke Poweroffice til prosjektstyring?

Ja, Poweroffice har mulighet for prosjektstyring. Vi vil uansett kunne hjelpe deg med å finne ut om Poweroffice kan hjelpe deg med å løse dine utfordringer.

Kan jeg unngå håndtering av papirer?

Ja. Fakturaer går inn i systemet ved hjelp av EHF eller e-post. En app hjelper deg med å få inn kvitteringer, reiseregninger og timelister. Du kan glemme permen!

Kan systemet betale regningene mine?

Ja, de aller fleste banker er koblet opp mot Poweroffice. Alt som går inn i systemet betales og godkjennes elektronisk. Du kan sitte på din laptop eller mobil og godkjenne regninger og betale de. 

Våre ansatte

Ole Petter Fremmegård

Ole Petter Fremmegård

Daglig leder / Regnskapsfører / partner

Tlf. 920 10 989
E-post ole.petter@fremmegard.no

Ole Petter er statsautorisert regnskapsfører og siviløkonom.

 

Solveig Klarpås

Solveig Klarpås

Statsautorisert regnskapsfører

Tlf416 74 907
E-post solveig@fremmegard.no

Solveig er statsautorisert regnskapsfører og har en mastergrad i regnskap og revisjon.

 

Dette sier kunder om Fremmegård Regnskap

Jeg trengte hjelp med alt fra A-Å i forbindelse med oppstart og kontinuerlig drift vedrørende regnskap for min  bedrift. Til daglig jobber jeg blant annet med SEO, men er ikke så kompetent når det gjelder regnskap. Da er det godt å ha en god samarbeidspartner i ryggen som hjelper meg når det trengs.

Regnskapet er digitalisert og enkelt for meg å forholde meg til, slik at jeg bruker minst mulig tid på regnskapsføring, og mest mulig tid på det jeg vil bruke tid på.

Fremmegård Regnskap har vært enestående, profesjonelle, ryddige og pålitelige.  De gjør hverdagen min bedre da jeg føler at jeg har total kontroll på alt som har med regnskap å gjøre. Anbefales på det varmeste!

Harald Westre

Daglig leder, Harwest

Fremmegård regnskap har bistått oss siden vi begynte å vokse for noen år siden.

De har vært en fantastisk pålitelig og løsningsorientert samarbeidspartner i en travel tid da vi selv har hatt behov for å fokusere på andre oppgaver enn regnskap.

Fremmegård er spesielt dyktige på rådgivning og bistår med mange andre administrative oppgaver enn kun regnskapsføring, de har satt seg personlig inn i driften og faget vårt og utarbeidet jevnlige rapporter slik at man til enhver tid har full oversikt.

Spesielt viktig egenskap til denne bedriften er at de også er til enhver tid oppdatert på nye løsninger ang. digitalisering.

Jeg anbefaler Fremmegård Regnskap på det varmeste til både små bedrifter i vekst og større bedrifter som krever mer.

Ole Martin Gunvaldsen

Daglig leder, Gunvaldsen & Sønn AS